Har du mod på at fortælle din historie?

Hvordan sved har påvirket netop dit liv .....

Har du mod på at fortælle din historie?

Indlægaf admin skrevet man maj 21, 2007 4:06 pm

SVED.DK HAR FÅET FØLGENDE HENVENDELSE FRA MAGASINET WOMAN:

Woman søger kvinde med hyperhidrosis til artikel

De fleste mennesker har prøvet at stå med armene limet indtil kroppen, fordi en ildelugtende svedskjold har gjort deres bluse mørk og fugtig under armene. At have det sådan og endnu værre hver dag, hver time, hvert sekund må være næsten ubærligt. Derfor vil Woman gerne være med til at sætte fokus på hyperhidrosis, så flere får øjnene op for sygdommen - og især så endnu flere kommer i behandling for den.

Woman er Danmarks største magasin til kvinder mellem 18 og 35 år, og vi vil meget gerne i kontakt med en kvinde i den aldersgruppe, der lider af eller har lidt af hyperhidrosis, som har lyst til at fortælle sin historie i Woman. Det har også interesse, hvis du har været i behandling for sygdommen. Din historie vil blive behandlet med respekt og diskretion, og du kan optræde anonymt, hvis du ikke ønsker at stå frem med navn og billede.

Har du mod på at fortælle din historie – og måske hjælpe andre i samme situation - kan du kontakte mig på mail pernillea@benjamin.dk eller pr telefon 38145544. Eventuelt i første omgang udelukkende til en uforpligtende snak.

Jeg ser frem til at høre fra dig – og få sat fokus på sygdommen.

På forhånd tak

Mvh.
Pernille Ancher
Journalist
Woman
admin
Site Admin
 
Indlæg: 10
Tilmeldt: man jul 17, 2006 3:32 pm
Geografisk sted: København

Tilbage til Sved erfaringer

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte brugere og 1 gæst

cron